"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
video ja Galerii Vaata, milline näeb välja päikeseenergial töötav mobiilne kodu SolarButterfly! (0)
31. juuli 2022
Albert Truuväärt

Reedel võõrustasid Sunly ja Cleantech Estonia Pirita TOP sadamas SolarButterfly maailmaturneed. Päikeseenergial liikuva mobiilse maja põhieesmärgiks on tõsta ringreisi kaudu teadlikkust taastuvenergiaga seotud võimalustest, avastada uusi kliimasõbralikke projekte ning jagada võimalikke lahendusi kliimamuutustest tingitud mõjude leevendamiseks.

Šveitsi ülikoolide ja inseneride koostöös valminud SolarButterfly külastab nelja aastaga kuut kontinenti ja 90 riiki, läbides kokku 200 000 kilomeetrit. SolarButterfly on täielikult isemajandav mobiilne maja, millest väljuvad ühe nupuvajutusega 80 m2 suurused päikesepaneelid nagu liblika tiivad.

Vaata galeriid (22)

Toodetud päikeseenergia abil laetakse elektriauto aku, tagades sõiduulatuse kuni 300 km päevas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.