"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Vabaduse väljakul sai kaasa elada naiste jalgpalli EM-i finaalile (0)
31. juuli 2022
Albert Truuväärt/Pilt on illustratiivne

Tallinna Kesklinna valitsus korraldas pühapäeval Vabaduse väljakul naiste jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaalmängu ühisvaatamise.

“Vabaduse väljaku suurelt ekraanilt jalgpalliturniiride finaalmängudele kaasa elamine on saanud juba traditsiooniks, kuid naiste jalgpalli tiitlimatšile saame ühiselt kaasa elada esimest korda – see muudab seekordse ürituse eriliseks,” ütles Kesklinna vanema asetäitja Nikita Groznov.

“Kogu Euroopa on finaalturniiriga näidanud, et naiste jalgpall on üks kiiremini arenevaid spordialasid. Järjest kasvavad publikurekordid annavad kinnitust, et naiste jalgpall on leidnud tee fännide südametesse. Meil on hea meel, et ka Eestis saavad kõik jalgpallisõbrad naiste EM-finaalmängu üheskoos jälgida ja spordipeoga turniirile ilusa punkti panna,” ütles Eesti Jalgpalliliidu Liidu peasekretär, Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) naiste jalgpalli komisjoni esinaine Anne Rei.

Finaalkohtumise ülekanne algab kell 18.45. Finaalis kohtuvad Saksamaa ja Inglismaa. 

Ettepaneku finaalkohtumist Vabaduse väljaku suurelt ekraanilt edastada tegid Eesti naiste jalgpallikoondise endised mängijad ja naiste jalgpalli teemalist taskuhäälingut vedavad Imbi Hoop ja Getriin Strigin.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.