Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Alates esmaspäevast muutub Elroni läänesuuna sõiduplaan (0)
01. august 2022
Foto: Scanpix

Esmaspäevast muutub Elroni läänesuuna sõiduplaan, Pääsküla-Keila lõigul hakkavad taas sõitma rongid ning asendusbusse kasutama ei pea, vahendab BNS.

Raudtee ehitustööd läänesuunal on jõudnud järgmisse faasi, tänu millele rongiliiklus Pääsküla-Keila lõigul taastub. Elroni müügijuht Ronnie Kongo, et remonttööde tõttu ei saa rongid tavapärase kiiruse ega sagedusega sõita, mistõttu on sõiduajad pikemad ja sõiduplaan oluliselt hõredam.

Kongo sõnul peaks rongides sellegipoolest ruumi jätkuma. “Teenindame suuremat osa väljumistest kokkuhaagitud rongidega,” põhjendas ta ning lisas, et osadel väljumistel on vaja kas Pääskülas, Keilas või Kloogal teise rongi ümber istuda. “Vastava info lisame sõiduplaani otsingusse, samuti teavitame sellest reisijaid rongis”.

Mitmed rongid on alates esmaspäevast käigus selliselt, et Tallinnast Keilani sõidab kaks rongi koos ning Keilast sõidab üks rong edasi Paldiski ja teine Turba poole.

Kongo sõnul tuleb seega olla tähelepanelik, kui sõit viib Keilast edasi. “Vastavalt graafikule on mõnel kellaajal eespool Paldiski rong, teisel juhul jälle Turba rong. Palume jälgida infot meie kodulehel sõiduplaani otsingus ja rongi küljel asuvatel tabloodel, kust on näha, kuhu konkreetne rong Keilast edasi suundub, ning istuda kohe õigesse rongi.”

Aegviidu liinil taastub alates esmaspäevast põhisõiduplaan, mis tähendab, et kõige hilisem Tallinna-Aegviidu rong hakkab taas väljuma kell 22.40.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.