"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
LEENA: sel suvel käisin perega Hurghadas, paraku olid kõik rannad suletud (0)
01. august 2022
Leena. Foto erakogu

“Mulle meeldib väga Egiptuses käia ning seda ka suvel,” rääkis Leena. “Ma jumaldan Punast merd. Sel suvel külastasime perega Hurghada linna just siis kui toimusid jubedad õnnetused, kus hai ründas turiste, seetõttu olid kõik rannad suletud.”

“Reisides Egiptusesse ei olnud sellist tunnet, et varasemalt oleks mõni pandeemia olnud,” lisas Leena. “Egiptuses oli selline tunne, et sealsed inimesed ei teaks nagu covid-19 viirusest midagi. Keegi ei kontrollinud lennujaamas tõendeid ja kohapeal ei käinud ükski inimene maskiga.”

“Lennujaamas sujus kõik väga lihtsalt ja kiirelt. Tagasi tulles kasutasime uusi elektroonilisi väravaid ja saime umbes viie minutiga pärast pagasi kätte saamist lennujaamast välja.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.