Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
unepealt tabatud Kaks väsinud meest jäid sõidukiroolis magama, ühe taskust leiti ka narkokahtlast pulbrit (0)
02. august 2022
Foto Põhja prefektuur

Eile õhtul teatasid murelikud kodanikud häirekeskusele kahest väsinud mehest, kes olid sõidukiroolis magama jäänud. Üks neist oli uinunud nõnda, et parkis oma autoga kinni hoovist väljasõidu. Teine tukastas poe parklas üsna ebamugavas asendis oma rolleri seljas, kirjutas Põhja prefektuur.

Kui politseinikud mehi äratama läksid, leiti rollerijuhi taskust 20g narkokahtlast pulbrit, mis saadeti ekspertiisi. Autojuhi juurest leiti suures koguses ecstasy tablette ja amfetamiini.

Politseinikud toimetasid mõlemad mehed kinnipidamiskeskusesse, kus nad said end lõpuks väsitavast diileritööst korralikult välja puhata. Üks neist saab meie juures veel pikemaltki puhata, teine suundus esialgu kodusele puhkusele ning loodetavasti leiab endale tulevikuks mõne vähem väsitava tööotsa.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.