Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Liikluskaamerad fikseerisid juulikuus üle 28 000 rikkumise, neist 416 Kristiine ristmikul (0)
02. august 2022
Kiiruskaamera Tallinnas Kristiine ristmikul. Foto: Albert Truuväärt

Politsei- ja piirivalveameti liiklusmenetlustalitus koostas juulis foori- ja kiiruskaamerate fikseeritud rikkumiste alusel kokku 28 239 trahviteadet, vahendab BNS.

Trahviteate kaasa toonud rikkumistest 10 778 fikseerisid statsionaarsed maantee kiiruskaamerad, 17 045 mobiilsed kiiruskaamerad ja Kristiine linnakaamerad 416. Linnakaamerate osas 72 trahviteadet koostati fooritule rikkumiste kohta, selgub politsei- ja piirivalveameti esialgsest statistikast. 

Käesoleva aasta esimese seitsme kuu kokkuvõttena koostas liiklusmenetlustalitus kokku 181 156 trahviteadet foori- ja kiiruskaamerate, sealhulgas mobiilsete kaamerate tuvastatud rikkumiste kohta, neist statsionaarsete maantee kiiruskaamerate osas 53 073, mobiilsete kiiruskaamerate osas 125 922 ja Kristiine linnakaamerate osas 2161 trahviteadet. Linnakaamerate osas 497 trahviteadet koostati fooritule rikkumiste kohta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.