"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Taas saabuvat leitsakut jätkub reedeni (0)
02. august 2022
Foto: Scanpix

Lähipäevadel saabuvat väga kuuma ilma, kui õhusooja maksimumid kerkivad 29 kraadini, jagub reedeni, siis läheb taas veidi jahedamaks, prognoosib ilmateenistus. 

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Lääne-Eestis sajab kohati hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 4-10, rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 12-18 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-9 m/s. Sooja on 22-28 kraadi. 

Reede öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 15-20 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Õhtul sajab saartel kohati hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 4-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 23-29 kraadi.

Laupäeva öösel lääne poolt alates pilvisus tiheneb. Vihmasadu levib Lääne-Eestist aeglaselt ida poole. Puhub lõunakaare tuul, Lääne-Eestis pöördub hommikuks läänekaarde ja puhub 3-9 m/s. Sooja on 15-20 kraadi. Ennelõunal on muutliku pilvisusega ilm. Mandril sajab laialdaselt vihma. Pärastlõunal lääne poolt alates selgineb ja sadu taandub itta. Puhub läänekaare tuul 4-10, pärastlõunal põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 18-23 kraadi. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.