"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
vaata fotosid Kesklinna pargis sai tasuta Liisi Koiksoni kontserti nautida (0)
03. august 2022
Laulja Liisi Koikson. Foto Albert Truuväärt

Tallinna Kesklinna Vaikses pargis sai kolmapäeval tasuta Liisi Koiksoni kontserti kuulata.

Vaata galeriid (44)

„Tallinna Kesklinna valitsus kutsub taas tasuta vabaõhukontserdile. Seekord korraldame kontserdi õdusas Vaikses pargis Veerenni asumis, südalinna serval rahulikus aedlinlikus miljöös,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. 

Liisi Koikson on saanud väga hea lavakogemuse lauldes-mängides muusikalides “Evita“, “Aida“, “Miss Saigon“, “Helisev muusika“, “Jesus Christ Superstar“, “Grease“ ja “Georg“. Liisi on lõpetanud Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli ja on laulnud kogu oma elu. Televisioonis esines ta esimest korda kaheksa-aastaselt. Ta on võistelnud paljudel lauluvõistlustel.

Selle suve neljas ja ühtlasi viimane tasuta vabaõhukontsert toimub 17. augustil kell 19 Tuvi pargis, kus esineb superstaarisaate võitja Alika Milova. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.