Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
vaata videot Katri Raik: Narvast on ootamatult saanud ühe tanki linn (1)
04. august 2022
Narva linnapea Katri Raik. Foto Scanpix

Narva linnapea Katri Raik ütles oma videopöördumises, et pärast 24. veebruari on punamonumentide tähendus inimeste jaoks muutunud. “On ka üheselt selge, et eestlased ja venelased Eestis ei leia 20. sajandi ajaloos lõpuni ühist keelt, sellega tuleb leppida,” rääkis ta.

“Täna ei arutata mitte ainult Narva köökides, vaid kõikides Eesti köökides, mida teha Narva tankiga,” sõnas Raik oma videopöördumises. “Narvast on ootamatult saanud ühe tanki linn.”

“Täna on tulnud ka paljude inimeste ettepanekuid, mida tanki ja teiste punamonumentidega teha,” lisas ta. “Kas nende koht saab olema siin Sinimägede muuseumis või Eesti Sõjamuuseumis, mis saab anda ka neid objekte teistele muuseumitele eksponeerimiseks, seda näitab aeg.”

“Volikogu fraktsioonide juhid kohtuvad täna, et arutada, kuidas kohapeal edasi toimida,” ütles Raik. “Püüame säilitada rahu ja mitte omavahel lõplikult tülli minna. On selge, et pärast 24. veebruari on punamonumentide tähendus inimeste jaoks muutunud ja on ka üheselt selge, et eestlased ja venelased Eestis ei leia 20. sajandi ajaloos lõpuni ühist keelt, sellega tuleb leppida.”

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Eluvaatleja
4. aug. 2022 14:23
Karmavõlg sai Raiki nii kiiresti ning valusalt kätte . Kaastunne omastele.

Seotud artiklid