"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
7.–28. augustini Kristiine kutsub augustis pühapäeviti kõiki Löwenruh’ parki lõbusatele lastehommikutele (0)
04. august 2022
Foto: Albert Truuväärt / foto on illustratiivne

2022. aasta augustis korraldab Kristiine Linnaosa Valitsus Löwenruh pargis tasuta lastehommikuid. Lastehommikud toimuvad pühapäeviti 7. – 28. augustini kell 12-13. 

Kristiine lastehommikud toimuvad Löwenruh pargis kogupere mänguväljakul või selle kõrval asuval laval. Esimesel lasteüritusel, 7. augustil tuleb külla Võlumaa Lasteteater. Esineb Pipi tegelaskuju, kes muudab vahvate mängude ja suurte seebimullidega pargi laste mängumaaks. 

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on lastehommikutele oodatud kõik lapsed, kes veedavad nädalavahetused pealinnas. „Pühapäevased lastehommikud Löwenruh` pargi roheluses on suurepärane võimalus peredele tulla loodusesse lõbusalt ja sisukalt aega veetma. Vabaõhulava üritused ja etendused on võimalus anda noortele ellu kaasa ka teatrilembus ning toimetada värskes õhus koos sõpradega. Löwenruh park on suurepärane asukoht sellisteks üritusteks, kus saab osaleda vahvates tegevustes,“ räägib Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ja lisab, et pereüritused on väga populaarsed.

Üritustest saab osa võtta terve perega.  Seekord tuleb külla kostümeeritud Pipi tegelaskuju, järgnevatel pühapäevadel teisedki vahvad figuurid. Läbi viiakse lõbusaid liikumis- ja võistlusmänge lastele ning suurtele.

KAVA

07.08 kell 12.00 Külla tuleb Pipi vahvate mängude ja suurte seebimullidega. Võlumaa Lasteteater

14.08 kell 12.00 Teoteatri etendus “Narr lugu”

21.08 kell 12.00 Külla tuleb mesimumm Zumm – vahvate mängude ja suurte seebimullidega. Võlumaa Lasteteater

28.08 kell 12.00 Võlumaa Lasteteatri etendus “Kessu ja Tripp”

Tere tulemast kogu perega!

Rohkem infot lastehommikute Facebooki lehelt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.