"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD Löwenruh’ pargi väikelaval esines muusikasuve raames ansambel Vanad Sõbrad (0)
04. august 2022
Dmitri Povilaitis

3. augustil kõlasid Kristiine muusikasuve raames Löwenruh’ pargis ansambli Vanad sõbrad uued ja vanad laulud.

Vaata galeriid (24)

Ansambli koosseisu kuuluvad Oskar Toominga (akustiline kitarr, taldrikud, laul) ja Margus Siilak (akordion, laul, suur trumm). Ühtlasi on tegu käesoleva suve viimase Kristiine muusikasuve tasuta kontserdiga Löwenruh’ pargis.

„Kutsume kõiki kristiinelasi nautima meie kauni linnaosa viimast käesoleva aasta suvekontserti. Kristiine rahva ette tuleb kahemehebänd Pärnumaalt, täites taaskord ajaloolise pargi rahvalike meloodiate ja tuntumategi paladega. Ansambel ise lubab rahvale ehedat ja ausat muusikat,“ kutsub linnaosavanem Jaanus Riibe rahvast peole ja muusikat kuulama. Rahvalikud meloodiad sobivad linnaosavanema meelest suurepäraselt muusikasuve lõpetama.

Margus Siilak ja Oskar Toominga ei kasuta salvestatud lugude taustu ega ka rütmimasinaid, süntesaatoreid ega muud sellist tehnikat – tantsumuusikat mängitakse vaid „naturaalsetel instrumentidel“. Muusikutena on mehed tegutsenud erinevates ansamblites üle Eesti esinedes juba kaks aastakümmet. Nüüd lisandub kontserdikohana ka Löwenruh’ ajalooline park.

Ansambel Vanad Sõbrad lubab, et tümpsu eest hoolitseb suur trumm akordionisti jalge all ning kitarrist näeb lisaks põhipillile vaeva ka taldrikutega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.