"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
Ees on ootamas mõõdukalt soojad suveilmad (0)
05. august 2022
Scanpix

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil ees ootamas mõõdukalt soojad suveilmad. 

Pühapäeva öösel on peamiselt selge ja kuiv ilm. Puhub lääne- ja edelatuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 15 m/s, pärast keskööd tuul nõrgeneb. Sooja on 8-13, tuulele avatud rannikul kuni 16 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub lääne- ja edelatuul 5-11 m/s. Sooja on 18-22 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mõnel pool sajab veidi hoovihma. Puhub valdavalt läänekaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 8-13, rannikul kuni 17 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Õhtul pilvisus hõreneb ja sajutõenäosus väheneb. Ennelõunal puhub lõunakaare, pärastlõunal läänekaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 17-22 kraadi. 

Teisipäeva öösel on peamiselt selge ja kuiv ilm. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 8-13, rannikul kuni 17 kraadi. Päeval on selge või vähese pilvisusega ilm. Ida-Eestis võib paiguti nõrka hoovihma sadada. Puhub põhjakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 18-23 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.