"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Merivälja turg pakkus värsket kaupa ja asjalikku nõu (0)
06. august 2022
Merivälja turg. Foto: Pirita LOV

Laupäeval, 6. augustil olid Merivälja turul kohal ka Pirita päästekomando, mupo ja Pirita linnaosa valitsuse välikontor.

Selle laupäeva Merivälja turg tuli teistsugune kui tavaliselt – peale kauplemise sai turuhommikul arutada Pirita plaane ning head nõu annavad päästeamet ja mupo. Turul näitasid oma päästeautot ja varustust Pirita päästekomando liikmed. Samuti jagasid nad praktilisi nõuandeid, kuidas hoida kodu tuleohutu. Mupo töötajad rääkisid liikluse ja ohutuse teemadel, tegevust jagub lastele.

Turulettide kõrval seas välikontori üles Pirita linnaosa valitsus. „Mõni inimene soovib suhelda kirjalikult, teisel jälle on lihtsam kõnelda oma murest näost näkku ja välikontor on selleks hea võimalus. Ilmselt on paljudel suvega tekkinud küsimusi, mis vajavad vastuseid. Kindlasti on ettepanekuid ja soove, mida Pirital teha. Kõik piirkonna elanikud on oodatud linnaosavalitsuse välikontorisse, astuge läbi,” kutsus Pirita linnaosa vanema asetäitja vanema ülesannetes Kaido Saarniit.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.