"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Tallinna vanalinnas hukkus kõrgelt alla kukkunud mees (1)
06. august 2022
Facebook

Tallinna vanalinnas hukkus mitmekümne meetri kõrguselt alla kukkunud 44-aastane mees.

Häirekeskus sai teate Toom-Kooli tänaval juhtunust laupäeval kell 19.40. Väidetavalt kukkus mees alla vaateplatvormilt. Tema elu ei õnnestunud meedikutel päästa ja mees suri sündmuskohal, kinnitas politsei.

Juhtunu asjaolusid uuritakse.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Tõdemus
7. aug. 2022 08:17
Kahjuks ei ole linn teinud midagi tagamaks nende vaateplatvormidel isegi elementaarset turvalisust ja on olnud vaid õnnelik juhus, et selliseid õnnetusi veel rohkem juhtunud ei ole arvestades seda suurt turistide hulka, kes neid platvorme külastab.