"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Pühapäeval oli sissepääs Tallinna muuseumidesse tasuta (0)
07. august 2022
Albert Truuväärt

Pühapäeval oli sissepääs Tallinna linnale kuuluvatesse muuseumidesse taas tasuta.

Tasuta muuseumipühapäev on Tallinna linna algatus, et pöörata enam tähelepanu muuseumide igapäevasele tegevusele ja linna rikkalikule kultuurielule ning parandada selle kättesaadavust nii tallinlastele kui ka Tallinna külalistele.

Alates 2022. aasta märtsist on sissepääs Tallinna linnale kuuluvates muuseumites iga kuu esimesel pühapäeval külastajatele tasuta. Järgmine muuseumipühapäev on 4. septembril. 

Tasuta saab külastada Tallinna Linnamuuseumi filiaale. Nende hulka kuuluvad vanalinnas Tallinna linnaelumuuseum Vene tänav 17, fotomuuseum raevanglas raekoja taga Raekoja 4/6, Kiek in de Köki kindlustustemuuseum Komandandi tee 2 ja Tallinna vene muuseum Pikk 29a. Kesklinnas saab tasuta külastada veel fotomuuseumi Jaani seegi galeriid Rävala puiestee ja Tornimäe tänava nurgal Väike-Pääsukese 5.

Samuti pääseb tasuta Kalamaja muuseumi Kotzebue 16. Tasuta muuseumipühapäevade algatusega on liitunud ka Eesti Kaasaegse Kunsti Muuseum, mis asub Kultuurikatla lähedal Kalamajas Kursi 5, ja Kaja kultuurikeskuse galerii Mustamäel Vilde tee 118.

Kadriorus on muuseumipühapäeval külastajatele vaba pääs Miiamilla lastemuuseumi Koidula 21c, Peeter I majja Mäekalda 2 ning Tallinna kirjanduskeskuse alla kuuluvasse Eduard Vilde muuseumi Roheline aas 3, Mati Undi muuseumi Koidula 17 ja Anton Hansen Tammsaare muuseumi Koidula 12a Kadriorus. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.