"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
3000. LOOM UUES KODUS! Varjupaigast on uue kodu leidnud juba 3000 looma! (0)
07. august 2022
Facebook

Täna jagame teiega tõeliselt toredaid rõõmusõnumeid – meie varjupaigast on uue kodu leidnud juba 3000 looma!

3000. loom oli armas kass Matilda, kes leiti tänavalt üksinda uitamas. Kusjuures Matilda uueks omanikuks sai tema leidja Nikolai, kellel tekkis kassiga side ning juba mõne nädala pärast, kui sai selgeks, et kassi vana omanik välja ei ilmu, tuligi Nikolai kassile järgi, et talle päriskodu pakkuda.

Suur aitäh Nikolaile ja kõigile teistele headele inimestele tänu kellele saame jätkuvalt koduta loomi aidata! Kui ka sina soovid varjupaiga loomale kodu pakkuda, siis tutvu meie hoolealustega siin: https://varjupaik.ee/loomad/loomad-varjupaigas

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.