"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Ärandatud autoga politsei eest põgenenud juht tegi raske avarii (0)
08. august 2022
Foto: Ilja Matusihis

Harjumaal sattus ööl vastu pühapäeva raskesse õnnetusse juht, kes üritas ärandatud autoga politsei eest minema sõita, vahendab BNS.

Õnnetus juhtus kella 2.50 ajal Saku vallas Tallinna-Saku tee ja Saku ühendustee esimesel ristmikul, kus alkoholijoobe tunnustega ja vastava kategooria juhtimisõiguseta 32-aastane mees eiras  ärandatud Volkswagen Passatiga politsei peatumismärguannet ning asus korrakaitsjate eest põgenema. 

Politsei- ja piirivalveameti teatel kaotas Volkswagen juhitavuse, sõitis vastu ohutussaare äärekivi ning liiklusmärgiposti ja paiskus teelt välja kraavi. Juht sai vigastada ja kiirabi viis ta Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.