"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Kristiines algavad esmaspäeval oktoobrikuuni kestvad kvartalisisesed taastusremonttööd (0)
08. august 2022

„Ehkki suuremad muutused linnaruumis eeldavad projekteerimist ja pikemat protsessi, siis võimalusel teeme väiksemaid parandustöid ka taastusremondi käigus, olgu selleks äärekivi alandamine või uue haljastuse lisamine,“ tõdes abilinnapea Vladimir Svet, kelle sõnul tehakse iga-aastase kvartalisiseste teede remondi käigus tänavu korda ligi 60 objekti üle linna.

Esmaspäeval, 8. augustil algavad Kristiine linnaosas kvartalisisesed teede taastusremonttööd, töödega alustatakse Kannikese lasteaia territooriumil ja Viu tänaval.

Kristiines uuendatakse taastusremonttööde käigus sõidu- ja kõnniteede asfaltkate, vahetatakse välja lagunenud äärekivid ning korrastatakse töömaale jäävad kaevupäised. Niisamuti tehakse puude hoolduslõikust ja haljastustöid.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe märkis, et Kristiine lasteaedadest on juba uuendatud Lepatriinu, Kullerkupu ja Kannikese lasteaedade välisvalgustus. „Samuti ehitatakse hetkel Vindi lasteaia uut hoonet. Kui eelmisel aastal said vananenud ja energiakulukas süsteem nendes lasteaedades vahetatud uue ja ökonoomsema vastu, siis nüüd saab hooviala korda Kannikese lasteaial, mis võimaldab seal korraldada rohkem õuetegevusi. Hea meel on tõdeda, et lasteaedade korrastamine on Kristiine linnaosas oluline prioriteet,“ sõnas Riibe.

Ehitustöid teostab Watercom OÜ. Tööde maksumus on 137 000 eurot ja tööde lepinguline tähtaeg on oktoober 2022.

Liiklejatel palutakse järgida ajutist liikluskorraldust ja paigaldatud liikluskorraldusvahendeid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.