"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Tallinna kohvifestivalil saavad külastajad end proovile panna ka kohvikunstis (0)
08. august 2022
Tallinn Coffee Festival

Tallinnas Kultuurikatlas toimub 2. ja 3. septembril juba kuuendat aastat kohvimaailma tutvustav üritus Tallinn Coffee Festival.  

Ka sel aastal jõuavad kaheks päevaks ühte katlasse podisema nii teada-tuntud kui ka uuemad kohvibrändid, kuid lisaks mekkimisele saavad sel korral külastajad end proovile panna ka kohvikunstis. 

“Tallinn Coffee Festival on igal aastal enda külastajatele midagi uut ja huvitavat pakkunud, kuid kohvimaailm on suur ja lai ning avastamist väärt ja seega ei lõppe üllatused ka tänavu,” rääkis festivali peakorraldaja Kennet Sarv. 

Tema sõnul on lisaks uutele elamustele oma kohale jäänud ka vanad traditsioonid – ka sel aastal astuvad mitukümmend kohvimeistrit omavahel võistlustulle. “Traditsiooniliselt selgub festivali ajal nii parimatest parim piimakujundite valamise ehk latte art tipptegija kui ka osavaim cuppingu barista, kel erksaim maitsemeel,” selgitas Sarv. 

Lisaks erinevatele kohvitoodetele on festivalil esindatud ka muud kuumad joogid nagu tee ja kakao. Maitsemeeli aitavad täiendada ka tänavatoit ja kohvikud. Kokku esitleb festivalil oma tootevalikut üle 50 ettevõtte. Korraldajad ja osalejad on seadnud oma eesmärgiks kohvikultuuri arendamise Eestis. Teadlikule tarbimisele kaasaaitamine, tarbijates huvi tekitamine, kohvigurmaanide üllatamine uute toodete ja pakutavaga – see ongi kohvifestivali taotlus. 

Festivali korraldab Profexpo OÜ.

Lisainfo:


www.tallinncoffeefestival.ee
www.facebook.com/tallinncoffeefestival
https://www.facebook.com/events/204705131862263/
https://www.instagram.com/tallinncoffeefestival/

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.