"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Nõmmel algasid teekattemärgistustööd (0)
09. august 2022
Kulunud ülekäiguraja värskendamine. Foto: Scanpix / foto on illustratiivne

Esmaspäeval, 8. augustil, algasid Nõmme linnaosas teekattemärgistuse  joonimistööd. Tööde käigus värskendatakse kulunud ülekäiguradasid ja parkimist ning peatumist keelavaid kollaseid jooni.

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri sõnul keskendutakse sel aastal rohkem samaliigiliste teede ristmikele viitavatele teeristidele. „Probleemsete kohtade kaardistamisel leiti ka mitmeid raudteejaamade ja koolide ümbruses olevaid ülekäiguradasid, mis vajavad värskendamist. Nende töödega tuleb kindlasti valmis saada enne uue õppeaasta algust,“ rääkis Kuri.

Teekattemärgistustöödel on kavas uuendada kulunud ülekäiguradade jooni, parkimist ja peatumist keelavaid kollaseid jooni, künniste ruute ning samaliigilisi  teid tähistavaid jooni. Ühtegi uut parkimist keelavat ala ei märgistata.

Lisaks joonimistöödele esitas Nõmme linnaosa valitsus palve Transpordiametile samaliigiliste teede märgistuse paigaldamiseks. Hetkel puudub vastav märgistus Idakaare, Nikolai von Glehni, Vana-Pärnu maantee, Voo, Kitsas, Muru, Piiri, Külmallika, Kaste, Lossi, Raja ja Soone tänavate sissesõitudel.

Joonimistöid teostab AS Signaal TM ning selle kogumaksumus on ligi 19 000 eurot.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.