"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Tallinna kiirabi jalgrattapatrulli suvi on möödunud rahulikult, päevas on viis-kuus väljakutset (0)
09. august 2022
Tallinna Kiirabi jalgrattabrigaad. Foto: Albert Truuväärt / foto on illustratiivne

“Turiste, eriti selliseid, kes kiirabile tööd annaks, on ikka veel vähem, kui epideemia eelsetel suvedel. Kui ilm võimaldab ja rattapatrull on olnud tööl, on päevas keskmiselt viis kuni kuus väljakutset ja kolm kuni neli patsienti,” rääkis Tallinna kiirabi peaarst Raul Adlas BNS-ile.

Pärast kaheaastast pausi alustas Tallinna linnas 1. juunist taas tööd kiirabi rattapatrull. Varasemalt on olnud kasutusel elektrirattad, mis toetavad rattureid väntamisel kiiruseni 25 kilomeetrit tunnis. Rattabrigaadi akusid laeti Tallinna kiirabi katusel olevatest päikesepaneelidest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.