"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
150 seeniormeest kogunevad Haaberstisse (0)
10. august 2022
Haabersti Mehed 65+ aastal 2021. Foto: Haabersti LOV

Üle Eesti on seeniormeesteklubidel traditsiooniks kord aastas kokku saada ja sel aastal ovõõrustajaks Haabersti Mehed 65+ klubi. XI üle-eestiline seeniormeeste kokkusaamine toimub Haaberstis Päevakeskuses õuealal (Õismäe tee 24) 10. augustil algusega kell 11.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnul on üle Eesti on seeniormeesteklubidel traditsiooniks kord aastas kokku saada ja sel aastal on võõrustajaks just Haabersti mehed. 

„Haabersti päevakeskuse õuealale kogunevad seeniormeesteklubid üle Eesti, kuhu on oodata 150 parimais aastais meest tervest riigist. Kavas on puhkpilli ja lauluga rongkäik ümber Õismäe tiigi, kokkutuleku lipu heiskamine, sportlikumad tegevused päevakeskuse õuealal, klubide vaheline mälumäng ja muu meelelahutus,“ tutvustas linnaosavanem Haabersti meesteklubi käesoleva aasta suuremat ettevõtmist.

Seeniormeeste kokkutuleku korraldaja Haabersti Mehed 65+ klubi juhi Ants Laasfeldi sõnul algab kokkutulek kell 11.00 ühise rongkäiguga üle Õismäe tiigi. Seejärel toimuvad spordimängud ja muu meelelahutus. Tihe programm kestab kuni poole kuueni õhtul.„Kokkutulek annab jätkuvalt rõõmu ja tugevat tervist sõbralikult suhtlevatele eakaaslastele. Aktiivne eluhoiak ja sõbralikud suhted aitavad seenioridel nooruslikult vananeda,“ sõnas Laasfeld.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.