"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Algas konkurss Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti juhi ametikohale (0)
10. august 2022
Foto Mats Õun

Tallinna linn kuulutas välja avaliku konkursi keskkonna- ja kommunaalameti juhataja ametikohale, kandideerimise tähtaeg on 30. august.

Tallinna linnaorganisatsioon ootab inspireerivat liidrit, kes väärtustab kliendikesksust, avatust ja koostööd. Ameti juhina loob ta Tallinnas toimiva ja meeldiva elukeskkonna ning seisab mugava ja turvalise tänavaruumi eest. Ameti prioriteediks on linnaruumi ligipääsetavus kõikidele vanustele ja vajadustele, niisamuti pealinna haljasalade kvaliteedi tõstmine ja linnalooduse liigirikkuse toetamine. Oma meeskonnaga vastutab juht teede, valgustuse, veevärgi, haljastuse ja paljude muude valdkondade eest. Eesmärkide saavutamisel on talle abiks hallatavad asutused Tallinna botaanikaaed, Tallinna loomaaed ja Kadrioru park. 

Edukalt kandidaadilt eeldatakse kõrgharidust ja soovitavalt magistritasemel tööd valdkonnas. Sobiv kandidaat on tippjuhina vastutanud suurte investeeringute ja strateegiliste projektide elluviimise eest ning tunneb suurepäraselt planeeringute, projektide, tehnovõrkude maailma, tal on kogemus riigihangete koordineerimisega ja teadmised ISO standarditest.

Kandideerimise täpsemate tingimuste kohta saab teavet aadressilt https://talendipank.ee/toopakkumine/iexDWQ .

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.