"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Kaja Kallas nakatus koroonaviirusesse (1)
10. august 2022
Foto Albert Truuväärt

Reformierakonna liider ja peaminister Kaja Kallas teatas kolmapäeva hilishommikul sotsiaalmeedias, et nakatus koroonaviirusesse. 

“Hommik algas positiivselt – paraku covid-positiivselt. Paljud panid tähele, et esmaspäeval polnud mul häält, kuid panin selle konditsioneerist tingitud külmetuse arvele, sest covidi kiirtestid nii esmaspäeval kui ka teisipäeval olid negatiivsed. Esmaspäeva õhtuks tõusis aga kõrge palavik. Täna näitas test covidit,” kirjutas Kallas. 

Tema sõnul sai ta perearstilt juhised püsida kodus, kuni sümptomide möödumisest on vähemalt 48 tundi. “Juhin homset valitsuse istungit ja kabinetiarutelu virtuaalselt. Kohaleminekut nõudvad kohtumised ja esinemised pean kahjuks ära jätma – minu vabandused arvamusfestivali osalejatele ja headele reformikatele, kellega nädalavahetusel kohtumist ootasin,” kirjutas Kallas kolmapäeval. 

“Panen kõigile südamele – palun olge ettevaatlikud ja jälgige oma tervist. Covidit on praegu palju liikvel. Hoidke palun eriti oma riskirühmadesse kuuluvaid lähedasi. August-september on ka hea aeg teha uus tõhustusdoos – see ei tähenda, et te kindlasti haigeks ei jää, kuid aitab tagada, et haiguse kulg oleks võimalikult kerge,” lisas peaminister. 

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

inff
10. aug. 2022 15:45
h ttps://vaktsineeri.ee/ h ttps://www.vaktsineeriapteegis.ee/