"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Pirita kutsub augustis aiakontsertidele - kolmapäeval on laval The Ilves Sisters (0)
10. august 2022
Foto: Albert Truuväärt

„Suvemuusikat Pirita-Kosel Kullese 5 hubases koduaias jagub augustikuus igale maitsele, lavale astuvad mitmekülgsed ja andekad muusikud. Oodata on mõnusaid kolmapäevaõhtuid, kus peale meeleoluka muusika jutustatakse ka põnevaid ja humoorikaid lugusid. Võtke pere ja sõbrad ja kasutage suurepärast võimalust nautida augustikuu õhtuid,” kutsus Pirita linnaosa vanema asetäitja vanema ülesannetes Kaido Saarniit.

Augustis esinevad Pirita-Kosel Kullese 5 aias Tõnu Raadik ja Eero Sommer, The Ilves Sisters, The Tri-Tones, Jaan Tätte ja Kõrsikud.

3. augustil rõõmustasid publikut laulja ja viiuldaja Tõnu Raadik ja pianist Eero Sommer. 10. augustil on laval särav õdedest koosnev muusikute ansambel The Ilves Sisters ja 17. augustil loob meeleolu The Tri-Tones. 24. augustil esineb Jaan Tätte laulude ja jutustustega Vilsandilt ja kontserdisarja lõpetavad 31. augustil Kõrsikute kaunid laulud.

Kontserdid algavad kell 19 ja kestavad umbes kaks tundi. Väravad avatakse kell 18. Kohapeal puhvet koduste küpsetistega. Rohkem infot www.piritakontserdid.ee ja FB Pirita kontserdid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.