"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
28. augustil kell 18 Lasnamäe päevad lõpetab uhke kontsert armastatud Eesti artistide esinemisega (0)
11. august 2022
Amme Veski. Foto: Scanpix

Tallinna suurim linnaosa saab 1. septembril 29-aastaseks. Sünnipäeva tähistatakse 20.-28. augustil toimuvate linnaosa päevadega. 28. augustil toimub Lasnamäe päevade suur lõpukontsert Tondiloo pargis, kus lasnamäelastele esinevad Eduard Toman,  Anne Veski ning räppar Reket.

„Lasnamäe päevade raames toimub mitmeid üritusi, kus meie linnaosa elanikud ja külalised saavad lähemalt tutvuda meie linnaosa erinevate paikade ja asutustega ning nautida ka erinevaid meelelahutusüritusi. Lõpukontsert on aga kirsiks meie sünnipäevatordil, ootame kõiki meie elanikke ja külalisi üheskoos nautima meeleolukat kontserti“, ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Tondiloo park muutub 28. augusti õhtul mõnusaks kontserdipaigaks, kus saab kuulata armastatud laule, nautida vabaõhukontserti  ning panna proovile oma räppimisoskusi.

Eduard Toman. Foto: Scanpix

Õhtu avab kell 18.00 laulev näitleja Eduard Toman, kelle repertuaari kuuluvad Itaalia laulud, ooperi-ja operetiaariad ning loomulikult filmimuusika.

Reket. Foto: Albert Truuväärt

Edasi võtab lava üle lasnamäelaste poolt palavalt armastatud Anne Veski, kelle laulude sõnad on vist igaühel peas. Õhtu teise peaesinejana tuleb lavale andekas artist Reket, kodanikunimega Tom-Olaf Urb, kelle lapsepõlv muuseas möödus Lasnamäel. Reket esitab sellel õhtul nii värskemat kui ka vanemat loomingut ning kindlasti tuleb esitamisele ka laul “Võit”, mille video teeb kummarduse tema kodulinnaosale ehk Lasnamäele. 

Tallinna suurima linnaosa sünnipäevale pühendatud Lasnamäe päevad kestavad 28. augustini. Lasnamäe päevade programmi on kättesaadav kodulehel: www.tallinn.ee/lasnamae ja oma FB lehel: https://www.facebook.com/Lasnamae.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.