"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
märka ja aita Mööduja märkas tee ääres ekslevat lasteaiaealist väikest poissi, helistas 112 ja aitas seeläbi lapse tagasi pere juurde (0)
11. august 2022
Pilt on illustreeriv. Foto Pixabay

“Eile tõdesime taas, et headus ei ole maamuna pealt otsa lõppenud ja et suure südamega abistajad jagub igasse Eestimaa nurka,” kirjutas Lõuna prefektuur Facebookis. “Heategija Kaija märkas eile keskpäeva paiku ühes Tartumaa väikealevis üksipäini tee ääres jooksvat lasteaiaealist väikest poissi. Hetkegi mõtlemata peatas ta auto ning läks pisipõnni juurde uurima, miks ta üksi sedasi tiheda liiklusega maantee ääres lippab.”

“Kuivõrd väike poiss palju oma ettevõetud seikluse kohta selgitada ei osanud, võttis hea naine lapse oma autole ja helistas politseisse,” lisas Lõuna prefektuur. “Samal ajal kui patrull poisiklutile appi sõitis, laekus juba ka kohalikust lasteaiast info, et nende juurest on uitama läinud üsna sarnaste tunnustega väike seikleja.”

“Politsei viis otsad kokku, võttis lapse patrullsõidukile ning suhtles temaga selgitamaks, kus ta kodu on. Ühtäkki peatus patrullmasina kõrval aga sõiduauto, kust väljus silmnähtavalt murelik naine, kelle hirm silmapilkselt suure rõõmuga asendus, kui nägi, et politseinikega koos oli autos ka tema väike seikleja,” lisas Lõuna prefektuur. “Aitäh sulle Kaija, et märkasid ja väikelapse seeläbi kiirelt tagasi oma pere juurde aitasid!”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.