"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
video Mooni bussipeatusesse ilmus salapärane tasuta asjadega kast. Vaata, mis seal sees oli! (0)
11. august 2022

Kui ei viitsi vanu ja tüütuks saanud asju minema visata või maha müüa, siis on ka lihtsam võimalus: vii kast koos asjadega õue ja need on läinud nagu soojad saiad. Kristiine Mooni bussipeatusesse tõi üks heasüdamlik inimene tasuta asjadega kasti, kuhu jättis ka kirja: “Tasuta asjad. Võta julgelt. Üks ese inimese kohta. Ilusat päeva!”

Tuleb välja, et lisaks erinevatele müügiplatvormidele ja-gruppidele on inimesed hakanud asjadest lahti saama ka veel lihtsamal viisil. Endale tüütuks muutunud asjad, millest tahetakse lihtsalt lahti saada viiakse õue ning möödujad saavad endale meelepärase eseme kaasa haarata.

Mooni bussipeatusesse viidud kastis olid järel vaid mõned üksikud asjad: sädelev roheline pintsak, lilla kleit, sametine pruun seelik ja peokingad!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.