"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Hennessy Urban Festival - kaasaegse kunsti ja muusika kohtumispaik (0)
12. august 2022

Hennessy Urban Festival tõi Põhjala tehases 13. augustil kokku Eesti andekad kunstnikud ja muusikud. Väravad avati kell 15.00 ja üritus lõppes orienteeruvalt kell 23.00, millele järgnes järelpidu Botikus.

Festivali korraldajad lunavad loominguliselt vaba keskkonda, mis inspireerib ning on heast maitsest kantud. Põhjala tehasesse saabub festivalipäevaks konteiner, mille seinad katavad Robin Nõgisto ja Colorees kauni kunstiga. Konteiner valmib uues kuues enne festivali lõppu, mis tähendab, et terve õhtu vältel on võimalik külastajatel jälgida põnevat kunstiprotsessi.

Kunstiliste kurioosumite seas on esindatud Edward von Lõnguse, Soho Fondi, QBA ning Alar Tuule looming. Mõnusad muusikalised võnked tagavad YASMYN, Motobor, Modulshtein, Marta Vaarik, Alari Teede, CT Venom ja Misha Panfilov Septet. DanceAct tantsutrupp toob külastajateni kaasahaarava tantsulise etteaste.

Kohapeal on avatud ka pop-up müügipunktid, kust on võimalik soetada Eesti kunstnike ja moedisainerite loomingut. Puudu ei jää ka heast söögist ja joogist, sest kohapeal on esindatud mitmed food truckid ning baarid. Üritus on TASUTA!

Kohtume juba laupäeval Põhjala tehases! 

Rohkem lisainfot ürituse ja esinejate kohta: https://fb.me/e/1LQMTOtHb  

Hennessy Urban Festival järelpidu: https://fb.me/e/6rnCjRwvZ 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.