"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Kesklinna elanikud saavad augustis valida nelja erineva tasuta trenni vahel (0)
12. august 2022
Foto Albert Truuväärt

„Kolmapäeviti saavad huvilised osa võtta enesekaitse treeninguist ja neljapäeviti jooksutrennist ning  uutele trennidele lisaks jätkuvad tantsu- ja joogatrennid, millel osalemise vastu ilmutati väga suurt huvi,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Kesklinna valitsus on korraldanud erinevaid tasuta treeninguid kogu suve jooksul. “Juba juunis alanud tantsutrennidega otsustasime jätkata augustikuu lõpuni, sest huvi salsa ja bachata sammude õppimise vastu osutus niivõrd suureks ja on üha kasvanud – osalejaid on juba üle poolesaja. Augustis jätkuvad ka juulis alanud ja rahvarohkeks kujunenud joogatrennid,“ rääkis Haukanõmm.

Osalejad on positiivse aspektina maininud ka seda, et need trennid ühendavad erinevaid põlvkondi – osalejate vanuseline spekter on väga lai. Joogatrennid toimuvad kolmapäeviti Hirvepargis ning tantsutrennid reedeti Reidi tee promenaadil Inglirannas. Ka enesekaitse ja jooksutrennid toimuvad Reidi tee promenaadil.

Täpsem info Kesklinna valitsuse kodulehel https://www.tallinn.ee/et/kesklinn/kesklinna-urituste-kava.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.