"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
video Loomaaias saab kuulata klassikalist muusikat, seda naudivad nii jääkarud kui ka loomaaia külastajad (0)
12. august 2022

“Ühel korral olime näiteks loomaaias jääkarude maja juures. Jääkaru tuli sinna saksofonimängijat kuulama ja viskas ennast vaikselt pikali. Kontserdid elevantide ja tiigrite juures olid ka väga erakordsed,” ütles Pille Lille Muusikute Fondi loominguline juht Pille Lill.

Loomaaias peeti tänavune esimene klassikakolmapäev. Pille Lille Muusikute Fondi toel kümme aastat tagasi käima pandud sari alustas seekord Laste loomaaia kõrval.

Lille sõnujl esinesid sel kolmapäeval loomaaias viiuldajad Sigrid Kuulmann ja Kristina Kriit ning järgmisel kolmapäeval kell 18 laulab bariton Aare Saar.

Loomaaial on muusikute kutsumisega loomaaeda ka tagamõte. Klassikakolmapäevad on igal aastal Loomaaias erinevas kohas. Muusika mõjub ju ka loomadele ja nad reageerivad sellele samuti oma moodi. Kontserdi korraldajadki on seda tähele pannud.

Pille Lille Muusikute Fond korraldab mitmeid festivale ja muusikaüritusi. Näiteks on ellu kutsutud Tallinna Kammermuusika Festival ja Tallinna Talvefestival. Sel nädalavahetusel aga tuleb esitusele Katariina kirikus Suveooper.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.