"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
14. augustil kell 10-16 Põhja-Tallinna suvelaadal esineb laulja Heidy Tamme ning toimub lastejooks (0)
12. august 2022
Heidy Tame Foto Scanpix

14. augustil toimuv Põhja-Tallinna Suur Suvelaat Stroomi rannapargis pakub rikkalikku kaubavalikut ligi sajalt müüjalt ja päeva sisustab muusikaline programm ning lastejooks.

Põhja-Tallinna vanema Manuela Pihlapi sõnul toimub 14. augustil kell 10-16 Stroomi rannapargis meeleolukas perepäev. “Paljud elanikud on avaldanud soovi, et laada päeva saadaks ka kontsert. Just seepärast pakume sel korral mitmekesist muusikalist programmi. Lavale astuvad Heidy Tamme, Margarita Kustinskaja, Emma Johanna Lepasoo (autorilooming), Anna Curly ja tema Muusikastuudio õpilased, ansambel „Krapiva“ ja Valgevene ansambel „Ljanok”,” lisas Pihalp.

Laadal on müügil kirju valik värsket talukaupa, riideid, mänguasju ja mitmeid teisi tooteid. Tasuta kontsert algab kell 12 ja kestab laadapäeva lõpuni. Kell 12-13.30 toimub Selveri Laste Suvejooks. Osalemine tasuta. Ajakava ja registreerimine: https://programm.ee/ 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.