"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Politsei otsib Tallinnas kadunud 87-aastast Akhmetit (0)
12. august 2022
Foto PPA

Akhmet lahkus eelmisel neljapäeval, 4. augustil oma Lasnamäel asuvast kodust plaaniga sõita kesklinna poole.

Kell 12.11 oli ta Lasnamäel Liikuri bussipeatuses, kus eksis ilmselt bussiga ning astus bussi number 12, mis suundus Priisle poole. Teada on ka, et ta sisenes bussi teisest uksest. Kahjuks ei ole seni teada, mis peatuses mees bussist väljus.

Samuti on õnnestunud selgeks teha, et mehel olid ilmselt seljas samad riided, mis fotol. Peas oli tal valge nokamüts Nike logoga, seljas pikkade varrukatega hele särk, jalas tumehallid ülikonnapüksid ja hallid valge tallaga tossud. Mees võib kanda suure prilliraamiga prille.

Ta on 164 cm pikk ja kõhna kehaehitusega.

Palume kõigil, kes on meest näinud või omavad tema käekäigu kohta infot, anda sellest teada numbril 112 või kirjutades aadressil irina.maloseva@politsei.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.