"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Jõgevamaal hukkus viljakuivati punkrisse kukkunud mees (0)
14. august 2022
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Jõgevamaal Torma alevikus kukkus tööde ajal mees viljakuivati punkrisse ja sai surma. 

Õhtul kell 18.34 teatati häirekeskusele, et Torma alevikus on mees kukkunud kolme meetri sügavasse viljakuivati punkrisse. Mehe kadumist oli märgatud alles mõne tunni möödudes, teatas Lõuna päästekeskuse pressiesindaja BNs-ile. 

Päästjad alustasid kohe päästetöödega ning redeli abil toodi hukkunu punkrist välja.

Sündmuse täpsemad asjaolud selgitab edasine uurimine.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.