"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Palavus ei taandu Lähipäevade soojamaksimumid on üle 30 kraadi (0)
14. august 2022
Albert Truuväärt/Pilt on illustratiivne

Ilmateenistuse prognoosi järgi ei näita suvine leitsak taandumise märke ning lähipäevade õhusooja maksimumid ulatuvad üle 30 kraadi.

Teisipäeva öösel on laialdaselt selge, kohati vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 3-9 m/s. Sooja on 14-19, tuulele avatud rannikul kuni 22 kraadi, Ennelõunal on valdavalt selge ja kuiv ilm. Pärastlõunal lisandub pilverünki ja õhtu poole sajab kohati hoovihma, ühtlasi on äikeseoht. Puhub idakaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 27-31, tuulele avatud rannikul kuni 23 kradi. 

Kolmapäeva öö hakul on laialdaselt selge ja sajuta ilm. Pärast keskööd lisandub pilvi ja Lõuna-Eestis suureneb hoovihma võimalus, ühtlasi on äikeseoht. Puhub kagutuul 3-9 m/s. Sooja on 16-21 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mõnes kohas sajab äikesevihma. Puhub idakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 27-31, meremõjuga rannikul kuni 23 kraadi.

Neljapäeva öösel on selge, kohati vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Tuul on nõrk ja valdavalt lõunakaarest. Sooja on 15-21 kraadi. Päeval on valdavalt päikesepaisteline ja kuiv ilm. Puhub idakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 28-32, meremõjuga rannikul kuni 23 kraadi. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.