"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
FOTOD Põhja-Tallinna suvelaadal sai kuulata muusikat ja võistelda lastejooksus (0)
14. august 2022
Albert Truuväärt

14. augustil toimuv Põhja-Tallinna Suur Suvelaat Stroomi rannapargis pakkus rikkalikku kaubavalikut ligi sajalt müüjalt ja päeva sisustas muusikaline programm ning lastejooks.

Vaata galeriid (52)

Põhja-Tallinna vanema Manuela Pihlapi sõnul toimub 14. augustil kell 10-16 Stroomi rannapargis meeleolukas perepäev. “Paljud elanikud on avaldanud soovi, et laada päeva saadaks ka kontsert. Just seepärast pakume sel korral mitmekesist muusikalist programmi. Lavale astuvad Heidy Tamme, Margarita Kustinskaja, Emma Johanna Lepasoo (autorilooming), Anna Curly ja tema Muusikastuudio õpilased, ansambel „Krapiva“ ja Valgevene ansambel „Ljanok”,” lisas Pihalp.

Laadal oli müügil kirju valik värsket talukaupa, riideid, mänguasju ja mitmeid teisi tooteid. Tasuta kontsert algas kell 12 ja kestis laadapäeva lõpuni. Kell 12-13.30 toimus Selveri Laste Suvejooks. Osalemine tasuta. Ajakava ja registreerimine: https://programm.ee/ 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.