"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Tanel Kiik asub Tallinna abilinnapeaks (0)
14. august 2022
Mats Õun

Endine tervise- ja tööminister, Keskerakonna juhatuse liige Tanel Kiik andis Tallinna meerile Mihhail Kõlvartile nõusoleku asuda abilinnapea kohale.

Tanel Kiik võtab üle Andrei Novikovi ametiülesanded hakates kureerima Tallinna transpordivaldkonda, sealhulgas linnaplaneerimise ameti, transpordiameti ja linnavaraameti valdkonda.

«Olen jätkuvalt huvitatud poliitikas jätkamisest ja kindlasti Tallinna linnavalitsuses töötamine on väga hea võimalus anda oma panus pealinna arengusse ning inimeste eluolu paremaks muutmisesse,» ütles Kiik Postimehele eelmisel nädalal.

Postimees kirjutas juuli lõpus, et 2017. aastast abilinnapea ametit pidanud Andrei Novikov asub augusti keskpaigast AS-i Tallinna Linnatransport nõukogu juhatuse liikmeks ning astub tagasi nii abilinnapea kohalt kui ka Keskerakonnast. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.