"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Algavad Falgi pargi piirdemüüri taastamistööd (0)
15. august 2022
Foto: Kesklinna LOV

„Ajahambast puretud paekivimüüritise taastamine on mahukas töö, paljudes kohtades tuleb rabedaks ja pudedaks muutunud vana paekivi uuega asendada, välja tuleb vahetada ka murenenud ja pragunenud katteplaadid. Väärika Falgi pargi viimase müüritise osa kordategemine on auküsimus,“ tõdes Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Täna algab Falgi pargi Wismari tänava poolse piirdemüüri taastusremont. Tallinna Kesklinna Valitsuse tellitud töö teostab hanke võitnud Silur OÜ 10. oktoobriks, tööde kogumaksumus on ligi 58 000 eurot.

Ehitustöödega seoses suunatakse jalakäijad müüriga piirnevalt kõnniteelt teisel pool sõiduteed kulgevale kergliiklusteele. Pargi kasutamist piirdemüüri taastamistööd kuigivõrd ei häiri.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.