"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Nõmmel algavad oktoobrini kestvad teekatte taastusremonttööd (0)
15. august 2022
Nõmmel on teid ja tänavaid kokku ligi 200 kilomeetrit, millest osa igal aastal korda tehakse. Foto: Nõmme LOV

Esmaspäeval, 15. augustil alustatakse taastusremonttöödega lastesõim Mõmmiku hoovialal. Septembris jätkuvad taastusremonttööd kvartalisisestel teedel.

Esmalt korrastatakse Metsa 38 asuva lastesõim Mõmmiku hooviala. Edasi tehakse töid järkjärgult Künka (Piiri ja Rahumäe kalmistu parkla vaheline lõik), Kuival, Kiige, Rohelisel (Valdeku ja Pärnu mnt vaheline lõik), Liiva (Õie ja Haava vaheline lõik) ja Õnne tänaval.

Nõmme linnaosa vanem Karmo Kuri märkis, et Nõmmel on teid ja tänavaid kokku ligi 200 kilomeetrit, millest osa igal aastal korda tehakse. „Eks korrastamist vajavaid lõike on linnaosas muidugi rohkem, mille remondivajadusi me pidevalt kaardistame ja koostöös keskkonna- ja kommunaalametiga tööde nimekirja lisame. Tulevikku vaadates loodan aga, et tegemist on viimaste taastusremontidega ning edaspidi tegeletakse rohkem linnaruumi kvaliteeti tõstvate töödega. Aastakümnete eest projekteeritud tänavad ei vasta enam meie praegustele arusaamadele kvaliteetsest linnaruumist, sest meie liikumisharjumused ja ootused on muutumas,“ selgitas Kuri.

Tööde käigus uuendatakse sõidu- ja kõnniteede asfaltkate, vahetatakse välja katkised äärekivid ning korrastatakse kaevupäised. Samuti tehakse puude hoolduslõikust ja haljastustöid.

Palume liiklejatel järgida ajutist liikluskorraldust ja vabandame ebamugavuste pärast tööde ajal!

Ehitustöid teeb Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel Verston OÜ ja nende maksumus on 263 658 eurot. Tööde lepinguline tähtaeg on oktoober 2022.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.