"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Reidi tee mänguväljak saab juurde uusi atraktsioone ja haljastust (0)
15. august 2022

„Uuendame pidevalt mänguväljakute elemente üle terve linna. Reidi tee äärne promenaad ja selle mänguala on kahtlemata üks populaarsemaid kohti linlaste seas, seetõttu täiendame seda uute atraktsioonidega ning lisame ka haljastust, mis kindlasti teeb meele rõõmsaks paljudel lastel ja lapsevanematel,“ ütles abilinnapea Vladimir Svet. 

Neljapäeval, 18. augustil alustatakse ehitustöödega Reidi tee äärse mänguala (Pirita tee 1, Tallinn) laiendamiseks. Paigaldatakse uusi mänguvahendeid, lisatakse haljastust ja täiendatakse puhkeala.

Kesklinna vanem Monika Haukanõmm märkis, et eesmärgiks on luua Reidi tee äärsele mängualale rohkem võimalusi, mis pakuks lastele aktiivset, huvitavat ning arendavat tegevust. „Lisaks olemasolevatele atraktsioonidele tulevad sinna nüüd ka massiivne liurajaga ronila ning 12-osaline batuutidest koosnev hüpperada. Istutatakse puid ja põõsaid ning luuakse lilleniit, et ka rohelust ja päikesevarju oleks tulevikus piisavalt,“ sõnas Haukanõmm.

Reidi tee puhkeala jätkuna ehitatakse veel samas stiilis puitterrassid ning puitlaudisest käigurajad. Lisatakse pinke, prügikaste ning rattahoidjaid. 

Batuutidest koosnev hüpperada. Foto on illustratiivne.

Tööde tellija on Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalamet. Rekonstrueerimise projektdokumentatsiooni koostas OÜ Lootusprojekt, ehitustöid teostab Warren Teed OÜ. Ehitustööde lepinguline maksumus on ligi 505 000 eurot ja tähtaeg on detsember 2022.

Liiklejail palutakse ehitustööde perioodil järgida ajutisi liikluskorraldusvahendeid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.