"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Täna otsustab Narva volikogu tankimonumendi saatuse (0)
15. august 2022
Narva tankimonument. Foto: Scanpix

Narva linnavolikogu koguneb esmaspäeval kell 13 istungile, et otsustada nõukogude monumendi Tank T-34 saatuse, vahendab BNS.

Narva linnavolikogu otsustab ühtlasi moodustada 15-liikmelise ajutise ajalooliste pärandite komisjoni, kelle ülesanne on linna ajalooliste monumentide ning kohanimede tulevikulahendustega seotud ettepanekute väljatöötamine järgmise aasta 31. augustiks.  Linnavolikogu esmaspäevasel istungil kinnitakse ajutise ajalooliste pärandite komisjoni koosseis, samuti valitakse komisjoni esimees ja aseesimees.

«Esmaspäeval linnavolikogu istung otsustab Nõukogude monumendi Tank T-34 saatuse. Töötasime välja “rahumeelse lahenduse”, otsustades muuta selle staatuse monumendist muuseumieksponaadiks ja viia Tank T-34 ajutiselt linnasisesele suletud alale. Seega eemaldame selle avalikust ruumist, kuid säilitame praegusel kujul. Selline kompromisslahendus aitab vältida ühiskonna lõhenemist, konfliktsituatsioonide tekkimist ja korvamatuid tagajärgi,“ ütles Narva linnapea Katri Raik.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.