"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Nõmme saab juurde linnamööblit (0)
16. august 2022
Foto Jukko Nooni

Sel nädalal alustati Nõmme linnaosas uue linnamööbli paigaldamist. Avalikku linnaruumi lisandub nii uusi pinke kui prügikaste, samuti paigaldatakse kaste lemmikloomade väljaheidete kogumiseks.

Nõmme linnaosa vanem Karmo Kuri märkis, et linnamööbli värskendamine ja täiendamine mõjub positiivselt kogu linnaosa miljööle. „Pingid aitavad avalikus ruumis kogukonnatunnet tekitada, samuti pakuvad võimalust eriti just eakamatel inimestel või lastel jalutuskäigu ajal jalga puhata,“ rääkis linnaosavanem. „Prügikastide paigaldamine on kahjuks igapäevast linnapilti vaadates hädavajalik. Ühest küljest oli osa seniseid prügikaste amortiseerunud ning vajavad välja vahetamist. Teisalt loodan, et prügikastide olemasolu aitab kaasa linnapildi puhtamale ilmele.“

Extery OÜ paigaldab 15. augustist kuni 30. septembrini Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel Nõmme linnaosas 15 seljatoega pinki, 19 Extery Solo 60 prügikasti ning 5 DogStation M4 ekskremendikasti, mis ühendavad endas prügikasti ja kilekoti jaoturit.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.