"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
abipalve Varjupaigas on otsa saamas loomade pesamaterjal ning kasside ja koerte konservid (1)
16. august 2022
Foto: Tallinna loomade varjupaik

Kuna sügis ja jahedamad ilmad pole enam kaugel, siis on oluline, et neljajalgsed sõbrad saaksid omale soojad pesad. Pesamaterjaliks sobivad nii pleedid, rätikud, linad kui ka täiteta tekid. Annetusi saab tuua aadressile Paljassaare tee 85 iga päev kella 9.00-17.00 vahemikus, kirjutas Tallinna loomade varjupaik Facebookis.

Nimelt on varjupaigas otsa saamas loomade pesamaterjal ning kasside ja koerte konservid. Kui sul endal vanu kangaid kodus ei ole või pole võimalik kohale tulla, aga soovid muud moodi loomi toetada, siis rohkem infot leiad kodulehelt: https://varjupaik.ee/toeta.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Eluvaatleja
17. aug. 2022 09:18
Annetustelefon .'900 7000 ( 5 eur ) 900 7110. ( 10 eur ) 900 7125. ( 25 eur)