"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Lasnamäel kadunud mees leiti Snelli tiigist surnuna (0)
17. august 2022
Foto Pixabay

Laupäeval Tallinnas Lasnamäel kadunuks jäänud 21-aastane Igor leiti kolmapäeva öösel Snelli tiigist surnuna.

“Paraku leiti öösel vanalinna Snelli tiigist Igori surnukeha. Tema täpne surma põhjus selgub peale ekspertiisi, kuid hetkel ei ole alust kahtlustada kuritegu,” teatas BNSile politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja.

Igor lahkus oma kodust Lasnamäel 13. augustil kella 18 paiku ning pidi kohtuma oma sõpradega Balti jaama lähistel. Sellest ajast saati oli tema telefon välja lülitatud ning sõpradel ja perel puudus teadmine, kus ja kellega ta viibida võiks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.