"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Tuvi pargis saab tasuta Alika Milova kontserti nautida (0)
17. august 2022
Alika Milova. Foto: Scanpix

„Taas avaneb linlastel võimalus sumedal suveõhtul õdusas pargis mõnusat muusikat nautida. Loodetavasti kujuneb ka seekordne kontsert rahvarohkeks, meeleolukaks ja päikeseliseks,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. Kolmapäeval, 17. augustil kell 19 annab Tuvi pargis tasuta kontserdi superstaarisaate võitja Alika Milova.

„Sel suvehooajal saab rahvas nautida lausa kuut vabaõhukontserti. Algust tegime juba maikuu keskpaiku Tallinna päeva raames Musumäel ning viimane kontsert saab teoks pühapäeval, 28. augustil Inglirannas. Suvelõpukontserdil astuvad üles Ingrid Rabi trio ning Vaiko Eplik & Eliit,“ lisas linnaosa vanem.

Narvas sündinud Alika Milova on saate „Eesti otsib superstaari“ 8. hooaja võitja. Võiduga kaasnes plaadileping Universal Musicuga. Alika on muusikaga tegelenud 4-aastasest saati ning on edukalt esinenud erinevatel laulukonkurssidel, sh The Baltic Voice, New Wave Junior, Kaunas Talent, Bravo Laulukonkurss, Berlin Perle jne. Alikal on ka omanimeline live-bänd.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.