"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Merivälja turupäev tuleb hommikusimmaniga (0)
18. august 2022
Toomas Anni Foto Merivälja turg

Laupäeval, 20. augustil esineb Merivälja turul laulja Toomas Anni, meeleolu loovad Randvere Tantsupere rahvatantsijad.

„Eesti vabariigi taasiseseisvumist tuleb rõõmsalt tähistada ja Merivälja turg pakubki 20. augusti hommikul peale kauplemise ka päeva hästi sobivat meelelahutust – toimub simman armastatud laulja Toomas Anni ja rahvatantsijatega. Olete oodatud pere ja sõpradega laupäeva hommikul Meriväljale nii turukaupa ostma kui ka pidutsema,” ütles Pirita linnaosavanema asetäitja vanema ülesannetes Kaido Saarniit.

Meeleolukas simman algab kella poole üheteist paiku ja kestab peaaegu kella üheni. Vaheldumisi esinevad Toomas Anni ja Randvere Tantsupere rahvatantsijad. Tegevust jagub lastele – avatud on maalimisnurk, saab lasta teha näomaalinguid ja mängida palli.

Merivälja turul kaubeldakse värskete aiasaaduste ja talutoodetega, müügil on värske leib ja küpsetised. Soetada saab käsitöövaipu ja -ehteid ning keraamikat.

Merivälja turg toimub 20. augustil kell 10–13 Pirital Meriväljal Kesktee 40 korvpalliplatsil ja selle ümbruses. Turg on avatud iga ilmaga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.