"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Mustamäel tähistatakse Eesti taasiseseisvumist Birgit Sarrapi ja Ott Leplandiga (0)
18. august 2022
Birgit Sarrap. Foto: Mats Õun

„Käesoleva aasta algusest on pealinna koosseisus Tallinna politseiorkester ning mul on väga hea meel, et mustamäelastel on võimalus just taasiseseisvumispäeva kontserdil selle suurepärase orkestri esinemist nautida,“ ütles Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats. „Oma häälel lasevad pillide saatel kõlada Birgit ja Ott, kes ei vajagi rohkem tutvustamist. Sellest tuleb suurepärase suveilmaga suurepärane kontsert!“

18. augustil kell 18.00 toimub Mustamäel Männi pargis Eesti Vabariigi taasiseseisvumispäevale pühendatud pidulik kontsert, kus Tallinna politseiorkestri saatel esinevad Birgit Sarrap ja Ott Lepland.

Laatsi sõnul on Mustamäel saanud traditsiooniks tähistada piduliku kontserdiga vabariigi aastapäeva ning taasiseseisvumispäeva. „Need tähtpäevad on meie inimeste jaoks au sees ning traditsioonilised üritused on väga oodatud, et seda pidulikku tunnet veelgi pidulikumaks muuta.“

Tasuta kontsert toimub Mustamäel Männi pargi laval neljapäeval, 18. augustil algusega kell 18.00. Kuna oodata on rohkelt publikut ning olemasolevate istekohtade arv on piiratud, siis tasub võimalusel kaasa võtta piknikutekk või matkatool, et kontsertelamus veelgi mõnusamaks kujuneks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.