"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Nõmme sai juurde neli vabaõhu lauatenniselauda (0)
19. august 2022

Sel nädalal paigaldati Nõmmele avalikku linnaruumi neli veekindlast vineerist lauatenniselauda: kolm Nõmme keskusesse ning üks Männikule.

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri hinnangul muutub järjest olulisemaks linnaruumi kvaliteet, millesse üha enam panustatakse. „Oleme Nõmmel sellele viimastel aastatel palju tähelepanu pööranud, sest erinevad vaba aja veetmise võimalused teevad asumid mitmekülgsemaks ja suurendavad kogukonnatunnet. Lisaks väikelastele mõeldud mänguväljakutele oleme rajanud parkidesse välijõusaale, Nõmmel on kaks rulaparki, mitmes kohas on betoonist lauatennise- ja kabelauad, praegu käivad Vabaduse pargis peremänguväljaku ehitustööd,“ rääkis Kuri.

Kolm lauatenniselauda leidsid koha Nõmme keskuses Sõõrikukohviku ja Nõmme tervisekeskuse vahelisel platsil (Jaama 11 kõrval) ning endise Nõmme jaamahoone raudteepoolsel küljel (Jaama 18), neljas laud paigaldati Nõmme sotsiaalmaja hoovi (Pihlaka 12). Kõigi lauatenniselaudade juurde paigutatakse ka reketid koos pallidega.

Vabaõhu lauatenniselauad valmistas ning paigaldas Kozer Experiment Studio OÜ ning need läksid maksma ligi 9600 eurot (koos käibemaksuga).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.