"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Avavangla kinnipeetavad ei naasnud avavanglasse (1)
20. august 2022
Scanpix

Reedel ei saabunud töökohalt tagasi vanglasse 42-aastane avavangla kinnipeetav Rain Rääk ja 40-aastane Tero Tannebaum.

Avavangla on väljaspool vangla piiret asuv vangla osa, kust vangid võivad käia ilma järelevalveta väljas tööl, õppimas ning lühiajalisel väljasõidul ja peavad ettenähtud kellaajaks tagasi pöörduma.

Rain on keskmise kehaehitusega, umbes 183 sentimeetrit pikk. Tal on kiilas pea, eritunnusena on 2 armi pea piirkonnas – vasakul ja paremal oimupiirkonnas. Lisaks on Raini parema käe õlavarre piirkonnas tätoveering draakon, samuti vasakul küünarvarrel tätoveering. Töökoht on tal Kohtla-Järvel. Hommikul avavanglast lahkudes oli seljas roheline t-särk, tumedad lühikesed püksid ja tumesinised plätud.

Tero Tannebaum on kõhna kehaehitusega, pikka kasvu umbes 192 sentimeetrit. Eritunnusena on tal arm kõhu piirkonnas, tätoveering vasakul õlal/õlavarrel, tätoveering vasakul säärel ja tätoveering parema käe keskmisel sõrmel ja vasaku käe käelabal. Töökoht asub tal Kohtla-Järvel. Hommikul avavanglast lahkudes oli seljas halli värvi t-särk, tumedad lühikesed püksid ja jalas mustad adidas tossud. 

Kõigil, kes teavad meeste asukohta, palutakse sellest viivitamatult teavitada politseid lühinumbril 112 või vanglateenistust numbril 53 024 893.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

K. Kambala
21. aug. 2022 09:03
Sellest meile ei räägita, kui avavangla asukad jätavad võimaluse kasutamata väljasõidule minna. igaüks eraldi või kõik koos. Huvitav miks?