"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
video ja Galerii Teletorni pidu meelitas kohale hulgaliselt lapsi ning Stefan kostitas rahvast värskemate lauludega (0)
20. august 2022
Albert Truuväärt

Tallinna Teletorn tähistas 11. korda Vabariigi iseseisvumise taastamise aastapäeva 20. augusti perepäevaga, mil Teletorni õuele oodati kõiki, keda huvitavad Eesti iseseisvuse taastamise sündmused ning riigi ja kodu kaitsmisega seonduv.

Samuti kell 17:00 toimus kontsert, peaesineja oli STEFAN!

Vaata galeriid (132)

Sissepääs üritusele oli tasuta!

AJAKAVA:

12:00 Perepäeva avamine

12:30 Käsivõitluse näidisesinemine

13:00 Tantsutrupi My DanceI esinemine

14:00 Tantsutrupi My Dance II esinemine

15:00 Tantsutrupi My Dance III esinemine

16:00 KL näidislahing

16:45 Pirita Kaunite aedade konkursi võitjad

17:00 Stefani kontsert

Avatud olid lasketiirud, relvamuuseum, ronimissein, slack-line, güroskoop, kiiking, batuudid, varjevõrkude punumise töötuba ja jalgpalli märklaud. Kohal on Kaitseliidu soomuk, millega sai tutvuda ja sõita. Päästeamet – ennetus, komando, pommirühm Politsei- ja piirivalveamet – ennetus Transpordiamet – liiklusohutus elektritõuksidega Lääne-Tallinna Keskhaigla – esmaabikoolitus Naabrivalve – tegevuse tutvustamine Punane Rist – haridustegevus Forus Security – turvalisuse tegurite tutvustamine.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.